Change is Coming! Filmkamp VOF

Filmkamp wordt VOF!

In de aanloop naar weer een fantastische filmzomer willen we jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke verandering binnen de Filmkamp organisatie.

In 2012 startte Arjen en Kim met Filmkamp. Na een aantal succesvolle edities is Kim zich meer gaan richten op haar freelance werkzaamheden binnen de eventbranche en heeft Arjen de Filmkamp organisatie op zich genomen.
Omdat Filmkamp inmiddels, na ruim 7 jaar ontwikkeling, steeds meer een familie is geworden met een vaste groep begeleiders, is het tijd om ook de organisatie daarop aan te passen.
Vanaf dit voorjaar wordt de Filmkamp organisatie dan ook officieel gevormd door ‘long-time Filmkampers’ Jolien, Claudia, Jurjen en Arjen. Bekende gezichten voor deelnemers uit voorgaande jaren, maar evengoed tijd voor een korte voorstelronde:

Jolien de Lange is filmkamper van de eerste orde. Alle mogelijke functies heeft zij inmiddels bekleed. Van activiteitenbegeleider, het begeleiden van groepjes, hoofd kampleider en het geven van de filmlessen tot het organiseren van een kampweek. Naast Filmkamp werkt Jolien op een buitenschoolse opvang en geeft ze film- en mediawijsheidlessen in het Noorden van het land om kinderen te leren en te inspireren.

Claudia Rison is filmmaker, -coach en eindbaas bij Je Weet Zelf TV. Ze werkt inmiddels ruim zes jaar aan educatieve filmprojecten en mediawijsheidprogramma’s voor kinderen en jongeren en is nu voor het vijfde jaar betrokken bij Filmkamp.
Hiervoor heeft ze de Media en Kunsteducatie gestudeerd. Stiekem wil ze de wereld verbeteren met filmverhalen van kinderen. Daarom is het een logische stap om zich meer met Filmkamp te gaan bemoeien.

Jurjen Dijkstra is videoproducer en draait al jaren mee op Filmkamp.
Zijn passie voor educatie heeft er voor gezorgd dat hij, naast filmen en editen,
samen met Claudia Je Weet Zelf TV is gestart en zich ieder jaar weer met veel enthousiasme inzet voor Filmkamp.

Arjen van Eijk blijft absoluut betrokken bij de Filmkamp organisatie, maar wil zich tegelijkertijd meer op zijn videoproductiebedrijf Xinix Films richten. Hij gaat zich voor Filmkamp meer achter de schermen inzetten.
Tijdens de Filmkampen in de zomer van 2019 zal Arjen niet aanwezig zijn. Hij is met Kim en kids op pad met de camper.

Per 1 mei jongstleden zijn wij dan ook ingeschreven bij de KvK als ‘Filmkamp VOF’.
Wat een feest!
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht, schroom dat niet om even contact op te nemen!