Even voorstellen

Als eerste post van de nieuwe blog en Filmkamp website, leek het ons wel zo netjes om ons even voor te stellen.

Wij zijn Kim en Arjen, woonachtig in Amsterdam en werken beide als freelancers in televisie, film en events.
Kim werkt als producer en redacteur van evenementen en televisie. Voordat ze voor zichzelf begon werkte Kim een aantal jaar bij MTV Networks waar ze voor de B2B events, incentives en workshops vaak gebruik maakte van film.
Arjen werkt als film- en televisie maker onder de naam Xinix Films. Hij zeilde twee jaar rond de wereld en filmde voor de AVRO de acht delige televisie serie Zee, Zout & Zeilen. Daarna begon hij voor zichzelf als regisseur, cameraman en editor.

Wij hebben een voorliefde voor beeldspraak, en geloven echt dat film de wereld een stukje mooier, spannender of grappiger kan maken.

We zijn Filmkamp begonnen omdat we kinderen een creatieve, sociale en uitdagende omgeving willen bieden waar ze zelf iets van A tot Z bedenken en maken. Tegelijkertijd spenderen kinderen van nu nogal wat tijd aan televisie en film, en vinden we het belangrijk wat mediawijsheid mee te geven. Niet alles is wat het lijkt.
We hebben bewust gekozen voor een relatief kleinschalig kamp met veel begeleiding, omdat we graag willen dat er aandacht is. Zowel voor het filmprogramma, als ook in sociaal opzicht.

Mochten jullie nou zelf nog specifieke vragen hebben, mail of bel ons gerust even!